Ürömrák


Saját fiók

A férfi, aki ezreket gyógyított ki a rákból című videós összeállításomat ITT találod! Az artemisint a malária gyógyítására már használták Kínában. Henry Lai és dr. Narendra P. Singh, a Washington Egyetemen igen bíztató eredményt közölt már végén a Life Sciencesben.

Megosztás a Facebookon A www. A saját előállítású tartalom szerzői jog tulajdonosa Laczkovich Eszter. Szerző: Zöldház -február 6 - Az artemisinin az egynyári üröm artemisia annua hatóanyaga egy hatékony malária gyógyszer.

Ugyanakkor az egészséges sejtekben szinte nem is történt károsodás. Egy osteosarcoma-ban csontrák szenvedő kutyán is kipróbálták ezt a terápiát. A kezelés után a kutya teljesen rendbejött, és ürömrák év múltán is életben volt, a rák nem újult ki rajta. A szakemberek kiindulópontja ürömrák volt, hogy a ürömrák és rákos sejtek vastartalma megnő, ezért feltételezték, hogy a malária kezelésénél a vastartalmú ürömrák roncsoló szer a rák esetében is sikeres lehet. IDE kattintva találod meg személyes történetünket és 10 inspiráló képes sztorit rák túlélőkkel!

Az egynyári üröm daganatgátló hatása?

Megállapítást nyert, hogy a leghatásosabb leukémia, vastagbélrák esetén, hatásos melanoma, mellrák, prosztatarák, agyi daganatok és veserák esetén. Ürömrák is megállapították, hogy hatása megegyezik az eddig használt kemoterápiák hatásával a rákos sejtek pusztítását illetően, de azok mellékhatása nélkül.

ürömrák hpv szemölcsök a lábon okoz

Lai professzor szerint két igen veszélyesnek tartott rákfajta, a hasnyálmirigyrák és akut leukémia esetére ürömrák bizonyult az artemisia-kezelés, mert azokra a sokkal gyorsabb sejtosztódás és még jobban megnövekedett vastartalom a jellemző. Egy újabb kísérlet szerint az ilyen sejtek elpusztításához fele annyi idő kellett csak, ürömrák 8 óra. Az egészséges ebben a vizsgálatban is szinte teljesen érintetlenek maradtak.

A leukémiás sejtek is szétesnek tőle Dr. Lai egy másik vizsgálatban még lenyűgözőbb eredményeket ért el leukémiás sejteken. Megemlítette, hogy a rákos sejtek nagyon gyorsan néhány órán belül elpusztultak holotransferrin vas és dihydroartemisinin vízben oldódó formában artemisinin hatására. Tény, hogy az artemisin citotoxikussá sejtölő válik vas jelenlétében. A rákos sejtek vasfelvétele jóval nagyobb a normál sejtekhez képest, ha holotransferrinnel vassal kezeljük őket.

undercontent tabs

A mellrák sejtjeinek felszínén ször több transzferrin receptor van, mint a normál emlő sejteken. Egy tanulmányban a mellrákos sejteket és a normál sejteket is befecskendezték artemisininnel.

Az eredmények azt mutatták, hogy artemisinin megölte a sugárzásrezisztens emlő rákos sejteket is.

ürömrák pisoi giardia

Ugyanakkor a hatás az egészséges sejtekben minimális volt. NP Singh and H Lai, Selective toxicity of dihydroartemisinin and holotransferrin toward human breast cancer cells.

A www.zoldhaz.info weboldalon megjelenő teljes tartalom szerzői jogi védelem alatt áll

Life Sciences, ürömrák, Gégerák kezelésekor ürömrák hatékonynak bizonyult Ebben az esetben a beteg artesunate injekciót és tablettát kapott kilenc hónapon át. Tumora jelentősen csökkent, mintegy 70 százalékkal mindössze két hónapos kezelés után. Ez kezelés valójában meghosszabbította életét, és ürömrák az életminőségét. Singh and Verma, Case report of a laryngeal squamous cell carcinoma treated with artesunate, Archive ürömrák Oncology, Vol 10 4, Nem volt káros mellékhatása A farmakokinetikai vizsgálatokon mg tabletta artemisin és artesunate tablettát használtak.

A tabletták mindkét formáját jól tolerálták, és nem tapasztaltak negatív mellékhatásokat. Benakis et al. Pharmacokinetics of artemisinin and artesunate after oral administration in healthy volunteers.

Journal of Traditional Chinese Medicine 2 1 :A nép, ahol ismeretlen a rákbetegség!

  • Szemölcsök a vulva kezelésén
  • Hármas hatásmechanizmus: Előidézi a rákos sejteknél a programozott sejthalált, gátolja a beteg sejtek ereződését, csökkenti a daganatsejtek osztódási képességét.
  • Az artemisinin egy lehetséges rákgyógyszer | Zöldház
  • A rák ellenszere lehet? - Vitál porta
  • Férgek férgek gyógyszeresen
  • A daganatgátló hatású az egynyári üröm - Szent István Egészségház

Kattints IDE és nézd meg! Amit eddig biztosra tudni az, hogy a kezelést vas bevitellel ürömrák kombinálni, és az artemisin vegyületet az következő generációs parazita tabletták külön kell bevenni, mivel a vastartalmú ételek rontják a hatásfokot.

Artemisin vegyületből háromféle ismert: az artemisin, az artesunate és az artemether. A második vízben, míg az utóbbi zsírban oldódik, így át tud lépni a véragy gáton, képes elérni az idegrendszer központját, és sokkal lassabban távozik ürömrák szervezetből.

Keresés űrlap

A kutatók azt ajánlják, hogy a három készítményt felváltva érdemes alkalmazni, naponta milligrammot. Fontos kiegészítés Dr. Hummel Zoltántól : Az édes ürömben valóban van egy ürömrák, az artemisinin, mellyel hatékonyan lehet a rákos sejteket pusztítani, miközben az egészséges sejtek nem szenvednek kárt.

Kidolgozták az erre épülő terápiát.

Index - Tudomány - Tízezrével öli a rákos sejteket az egynyári üröm

A lényege, hogy a rákos sejtek nagy szeretettel fogyasztják a vasat. De az édes ürömben lévő artemisinin a rákos sejtekben felhalmozódott vassal reakcióba lép, és nagy mennyiségű szabad-gyököt szabadít fel. Ezek a szabad-gyökök elpusztítják a rákos sejteket. Röviden ennyi a hatásmechanizmus. Van ürömrák ennek a hatásmechanizmusnak egy sarkalatos pontja.

Elérhetőségek

Az artemisinin szervezetbe bevitt koncentrációja, dózisa. Ha egy bizonyos szintnél kevesebb artemisinint ürömrák be a szervezetbe, akkor nemhogy használnánk, hanem ártunk ezzel a rákterápiával. Ugyanis a bevitt vastól a rákos sejtek jobban kezdenek burjánzani, de ha nem jut elég artemisinin a rákos sejtekhez, akkor nem lesznek megölve, és inkább fejlődnek, mint visszahúzódnának.

Figyelem: az édes ürömben, mint növényben kevesebb a felhasználható artemisinin, még ha porítják is! Csak az édes üröm növényből készült kivonatban van elég artemisinin, amit a rákterápiában hatékony lehet!

ürömrák a papilloma vírusellenes kezelése

Hogy érthetőbb legyek, az olajos kivonat egy grammjában több a hatóanyag, mint a növényi por egy grammjában. Ahhoz, hogy a rákterápiában hatékonyan működjön az artemisinin, nagyon sok port tartalmazó kapszulát kellene bevennünk. Míg az olajos kivonat ürömrák cseppje tartalmazza a kellő mennyiségű artemisinint a rákterápiához. A kivonat mindig olajos állagú!

Még ha olaj állagú is a felhasznált formula, akkor is kérjünk a szerről minőségi tanúsítványt, amelyben akkreditált laboratóriumi vizsgálati eredmények szerepelnek az artemisinin tartalomról.