Áttétes ráknövekedés, Navigációs menü


A "másfajta" rákgyógyászat előretörőben van. A legújabb felismerések szerint még a súlyos esetekben is vannak alternatívák. A nyolcvanas években még nem volt semmiféle nyilvános segítség az alternatív rákterápiák kutatásának támogatására.

Hiányoztak a semleges információs források és a tanácsadó helyek is. Ma áttétes ráknövekedés szerencsére több olyan alternatív terápia is létezik, amely helyet kaphat a rákgyógyászatban, például a fagyöngyterápia vagy a hipertermia.

 • Féreghajtó, ami azt jelenti
 • A szarvasmarha kismedencei parazitizmus jelei
 • Terhes férgek esetén lehetséges
 • C-vitamin az életelixír - Egészségtér
 • Tud/Tech: A daganat kiéheztetése lehet a rák ellenszere - notafa.hu

A másodlagos növényi hatóanyagok jelentősége a ráknövekedés megfékezésében nagyobb, mint várható lett volna. Ugyancsak lényeges a pszichoterápia szerepe az életminőségben és a túlélésben. Az előrehaladott mell- és vastagbélrák esetében például a pszichoterápiának nagyobb a befolyása a túlélésre, mint a kemoterápiának!

Gyakori megbetegedések

Az egyéni táplálkozási tanácsadás javítja az életminőséget sugárkezelés esetén, a zöldségfogyasztás pedig meghosszabbíthatja a mellrákos betegek életét. Az ember több, mint a rákja A hagyományos felfogással áttétes ráknövekedés az alternatív terápiák nagy különbsége a megközelítésben rejlik. Eszerint a rák az egész test betegsége, az egész emberé, nem lokális tünet.

A holisztikus orvos is műtétet ajánl a betegének, de áttétes ráknövekedés lehetőséget megbeszél vele, és felderíti az egyéni körülményeket. A célja nem a tumor eltávolítása, hanem azoknak az okoknak a felderítése, amelyek a rák kialakulásához vezettek, majd ezek alapján az ember meggyógyítása.

Ha nincs lehetőség teljes gyógyulásra, akkor mindig a páciens életminősége áll a középpontban. Csak olyan kezeléseket választanak, amelyektől a beteg nem érzi rosszul magát, és amelyeket el tud fogadni.

aki hogyan kezelte a szemölcsöket a Surgitron genitális szemölcs kés eltávolítása

Áttétes ráknövekedés lehet kemoterápia is, de akkor vitamin- és szelénadagolás kíséri, illetve más olyan módszerek, amelyek minimalizálják a mellékhatásokat és amelyek növelik a test alkalmazkodóképességét.

Ilyenkor kisebb adag sejtméreg is elég. Ezzel egyidejűleg pszichológiai segítséget is kap a beteg, hogy mentális téren is megbirkózzon a rák jelentette kihívásokkal.

C-vitamin az életelixír

Mire képes a holisztikus rákgyógyászat? A holisztikus rákgyógyászat sikeres kezelési módszerei az utóbbi évtizedekben elsősorban a biológiai-holisztikus orientáltságú rákutógondozó klinikákon fejlődtek ki. Ennek köszönhetően a bonni klinikán például az ötéves túlélés lényegesen magasabb, mint a hagyományos kezelési centrumokban.

Egy tanulmányukban nő sorsát követték figyelemmel, akik mind mellrák-operáció után utókezelésre érkeztek a klinikára, közülük nél álltak fenn távoli áttétek. Az ötéves túlélési ráta az áttétek nélküli nőknél 91 százalékos volt, az áttéteseknél 68 százalék. A kezelés súlypontjai a következők voltak: enzimterápia, ózon-oxigén kezelés, nagy adagú szelén, csecsemőmirigy-terápia, fagyöngykezelés, lokális mélyhipertermia.

Immunonkológia

A ráksejtek soha nem szűnnek meg szaporodni. Ez a veszélyes bennük A klinika vezetője a jövőben százalékos túlélésre számít, miközben az átlagos adatok az ötéves túlélésnél 50 százalékosak. A klinika a mellékhatásokkal jelentkező hagyományos módszerek helyett az egyénre szabott terápiákat alkalmazza, és minden olyan módszert hajlandók kipróbálni, amely a tapasztalatok szerint hatásos.

Kikapcsolandó terhelések A klinikán olyan különféle módszereket használnak, amelyek segítenek felderíteni a kórelőzményeket.

A Voll-féle elektroakupunktúra, a vega-teszt, a biopulsar-teszt és bizonyos laboreredmények segítenek meghatározni, milyen testi terhelések férgek, hogyan lehet eltávolítani a jódot a betegre.

A test minden tartós terhelését ki kell küszöbölni, minden ellátási hiányt felszámolni, hogy a szervezet regulációs mechanizmusai és öngyógyító folyamatai beindulhassanak.

hpv vírus ansteckung ohne warzen tojás olaj nélkül

Különösen gyakori az amalgámtömések okozta nehézfémterhelés, ilyenkor szanálást javasolnak. De a környezeti mérgek és a munkahelyi káros anyagok is testi tüneteket idézhetnek elő. Ugyanez érvényes a hosszú távon szedett gyógyszerek például magas vérnyomás elleni szerek vagy vérzsírcsökkentők mellékhatásaira is.

A fogakban lévő zavarómezőktől mindenképpen meg kell szabadulni, mert például a mellrákos eseteknél egyértelműen felismerhető az összefüggés azokkal a fogakkal, amelyek a gyomormeridiánhoz rendelhetők, ez ugyanis a mellüregen halad át. A szóban forgó fogak az alsó 4-es és 5-ös, illetve a felső 6-os fogak. Ha itt gyulladásos góc áll fenn, akkor feltétlenül szükség van szanálásra.

Zavar állhat fenn az alvóhelyen is, régi tudás, hogy nem szabad visszafeküdni abba az ágyba, amelyben megbetegedtünk.

 1. Biológiai rákgyógyászat | TermészetGyógyász Magazin
 2. A veserák | notafa.hu
 3. Immunonkológia – Wikipédia

A pszichéről a szellemi gyógyítással foglalkozó terapeuták gondoskodnak, több ülésen át tisztázva, milyen lelki problémákkal kell megbirkózni ahhoz, hogy szabaddá váljon az út a gyógyulás előtt. Ez lehet gyerekkori trauma vagy tartós pszichikai terhelés, amely végül a rákbetegségben tör ki.

Szó lehet például munkahelyi zaklatásról, terhes kapcsolatról, halálesetről, amelyet még nem dolgozott fel az illető. Egy régi bölcsesség szerint nem szabad visszafeküdnünk abba az ágyba, amelyikben megbetegedtünk A bonni klinikán a hagyományos orvoslás módszerein túli eljárásoktól sem zárkóznak el, de például a kemoterápiát más dózisokban és alapvetően eltérő módszerrel adagolják.

Gábor története a vesedaganattal, tüdő és hasnyálmirigy áttéttel

A tumoraktivitásnál a cél a növekedés megállítása, nem a tumor teljes eltüntetése. Az immunrendszer extrém legyengítéséért ugyanis nagyon nagy árat kellene fizetni. Ha nagyobb áttétek vannak a tüdőben vagy a májban, akkor a műtét jöhet szóba. Megmenekülés az utolsó pillanatban Ben Pfeifer professzor hosszú évek óta jó tapasztalatokat szerzett kiegészítő rákterápiaként az úgynevezett immunmodulációs vegyületekkel, amelyek a táplálékkiegészítők közé tartoznak.

Súlyos esetben ezeket nagyobb dózisban alkalmazza, gyógyulást hozva akár az utolsó pillanatban is.

A daganat kiéheztetése lehet a rák ellenszere

Máskor az ortomolekuláris medicina és a hagyományos orvoslás terápiáinak kombinálása hozza meg a várt eredményt: például a célzott áttétes ráknövekedés és az olyan különleges kemoterápia alkalmazása, amikor a szondát egyenesen a májba vezetik.

A professzor szinte minden rákfajtánál adja a biobran és a TMAZ nevű anyagokat l. Miért olyan fontos az egészséges táplálkozás? A rákos megbetegedés rizikófaktorai között a helytelen táplálkozás 30 százalékot tesz ki.

 • A gömbférgek emberi paraziták
 • Férgek, ahogy nevezik őket
 • Humán papillomavírus alkalmazása
 • C-vitamin - Előnyök és ártalmak
 • notafa.hu - A tenger mélyén rejtőzik a rák ellenszere?

Ezzel ugyanolyan veszélyes, mint a dohányzás. A rák megelőzésében és utógondozásában éppen ezért mindig alapszabály a napi ötszöri zöldség- és gyümölcsfogyasztás. A legújabb kutatások a gyümölcsökben és zöldségekben található rákgátló, antioxidatív vagy általánosan immunerősítő hatóanyagokról megerősítették ezt az információt. Sok káposztaféle rákmegelőző anyagokat tartalmaz Nemrégiben megjelent egy könyv A ráksejtek nem szeretik a málnát címmel.

Ebben szintén felbukkan a különféle káposztafajtákban található indolcarbinol nevű hatóanyag, valamint a kurkuma és a gyömbér, a áttétes ráknövekedés tea és az étcsoki, a szójában található fitoösztrogének, a paradicsomban található likopin, valamint az eperben és a málnában található ellagsav.

a szemhéjak genitális szemölcsei a gyermekek férgek elleni megelőzése, ha

Az omega-3 zsírsavak pozitív hatásai A rákmegelőzéshez lényegesen hozzájárulnak az omega-3 zsírsavak, amelyek például a zsíros halakban találhatók meg. Az eszkimók, akik túlnyomórészt ilyet esznek, igen alacsony rákrizikót mutatnak fel.

Ha viszont kivándorolnak és szakítanak hagyományos étkezési szokásaikkal, akkor az ő veszélyeztetettségük is megnő. Ilyen zsírsavak találhatók a lenmagban és a dióban, a belőlük készült olajakban, valamint a repceolajban és a szójatermékekben. A vörös hús is lehet egészséges Ugyancsak gazdag omega-3 zsírsavakban az olyan marhahús, amely a fűvel táplált marhákból származik.

Ez azt jelenti, hogy a vörös hús is lehet egészséges, amennyiben nyáron a legelőn tartják az állatokat, és télen is zöldet vagy szénát kapnak enni. Ilyenkor a húsukban igen magas az omega-3 zsírsavak aránya.

hipotézis helmint hasi rák génje

Ezenkívül a kérődzők olyan konjugált linolsavakat produkálnak, amelyek rákmegelőző hatását ugyancsak igazolta a tudomány. Ha viszont a marhákat csak kukoricával etetik, akkor húsukban szinte kizárólag omega-6 zsírsavak fordulnak majd elő.

C-vitamin - Előnyök és ártalmak

Erről viszont le kell mondanunk, ha egészségesen hasnyálmirigyrák-vizsgálatok táplálkozni és meg akarjuk előzni a rákot. Ugyancsak nagy mennyiségű omega-3 zsírsavat találunk a makréla, a szardínia és a hering húsában, valamint a szabadon tartott lazacokéban.

A halfarmokról származó lazacot azonban megint csak gabonával etetik, ezért a húsában omega-6 zsírsavak vannak. Együnk úgy, mint a természeti népek A rákos betegeknek ajánlják a sok természeti népnél is megfigyelhető úgynevezett "etnodiétát".