Paraziták szemcseppjei


Tiszta szem a parazitáktol.

Main navigation Szemcseppek a parazitáktól Bejelentkezés Külső és belső élősködők elleni rácsöppentő oldat. Összetétel: Ivermectin: 10 mg, vivőanyag ad: 1 ml spot on Célállat: Verseny- posta- díszgalambok, nagyobb testű díszmadarak. Javallat: Különböző külső  tolltetű, atka, kullancs és belső paraziták orsó- hajszálféreg stb.

pinworm parazita méregtelenítő ganoderma véleményekkel

Alkalmazás módja: Spot on. A madár nyakbőrére kell cseppenteni a tollak széthúzása után. A kezelést időről-időre meg kell ismételni az újrafertőződés és az ectoparazita peték kelési ütemének függvényében.

hogyan lehet megkülönböztetni a széles szemölcsöket szemölcsök a nők húgycsövén

A külső élősködők petéit a szer nem öli el. Bejelentkezés Az állomány teljes orsóféreg- és hajszálféreg- mentesítése a versenygalambok esetében úgy oldható meg, ha valamennyi állatot három hetenként kezeljük és ezt a kezelést fél éven át folytatjuk. Figyelmeztetés: Kis testű madaraknál a szert a túladagolás szemcseppek a parazitáktól ne alkalmazzuk, mert mérgezést okozhat!

kúp hasmenés távolítsa el vagy ne papillómákat

Kistestű madarak részére rendelkezésre áll a Light SH-Ivermectin csepp. Megjegyzés: A készítmény paraziták szemcseppjei állatoknál nem használható Tárolás: Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten kell tárolni.

tisztító és méregtelenítő kiegészítők humán papillomavírus krém

Kiszerelés: 10 ml.