Parazita kutatások, Parazitaellenes készítmény ígéretes lehet COVID-19 ellen


Kéretlen levélben keresik meg a kutatót, cikkért folyamodva.

parazita kutatások parazitaellenes szer a bőrön

A kapcsolatfelvételi lehetőségeknél csak e-mail cím szerepel, hiányzik a tényleges székhely, illetve telefonszám. A kiadó neve és a folyóirat címe ismeretlen a saját szakterületén tájékozott kutató számára.

parazita kutatások gyógyszerek a nemi szemölcsök candidiasisának kezelésére

A folyóirat honlapja nem kellőképpen professzionális, esetleg nagyon hanyag és hibáktól hemzsegő a szövegezés, nem működnek a linkek. A honlapon kereskedelni hirdetések szerepelnek, amik nem illeszkednek a tudományos tartalomhoz.

parazita kutatások papillomavírus mst vagy sem

Folyóirat neve, küldetése, tudományterületi besorolása: Gyanús, ha egy kiadó egyszerre feltűnően sok új folyóiratot parazita kutatások, akár egyformán kezdődő címekkel pl.

Ellentmondás van a folyóirat címében szereplő földrajzi név és a folyóirat szerkesztőségének valódi székhelye között. A folyóirat cikkei tartalmukban nagymértékben eltérnek attól, amit a folyóirat címe és vállalt szakterülete megjelöl.

parazita kutatások az ajak rosszindulatú daganata

A folyóirat cime túl nagy tudományterületet ölel fel, hogy minél több cikket meg tudjon jelentetni, vagy össze nem illő tudományterüleket tartalmaz egymás mellett. Szakmai színvonal, tudományos háttér: A folyóirat nem szerepel az ismert tudományos rangsorokban, vagy a nagyobb adatbázisok, indexelő szolgáltatások valamelyikében.

parazita kutatások a condyloma kezelése olcsó

A folyóirat szerkesztősége nem ellenőrizhető pl. A szerkesztőség nagyon kicsi, esetleg nincs főszerkesztője, vagy akár még össze sem állt.

A cikkeket nem szűrik meg tudományos színvonal alapján: bárkinek megjelenhet a cikke, aki kifizeti a kért dijat.

A toxoplazmózis és az eltérített elme - csak egyszerűen

Szakmai lektorálás parazita kutatások a szokottnál gyorsabban meg tudnak jelenni a cikkek. Finanszírozási és jogi kérdések: A kézirat elküldéséért beküldési díjat fizettetnek a szerzővel, függetlenül a későbbi megjelenéstől szemben az open access folyóiratok esetében szokásos publikálási díjjal APCmelyet csak a cikk megjelenése esetén kell kifizetni. A cikkek szerzői jogait a kiadó kizárólagosan magának tartaná fenn.

parazita kutatások koi paraziták tünetei

Hol tudjuk ellenőrizni a folyóiratokat?