Lekerekített jelek


kenőcs a nemi szemölcsök ellen fej és nyaki rákot okozó hpv

Marad a lekerekített kijelzőknél a Huawei Mate 40 széria By - augusztus 4, Kiszivárgott a Huawei Mate 40 és Mate 40 Pro, a renderelt képek minden elárultak, marad a vízesésszerű dizájn. A Huawei egészen a Mate 20 Pro óta követi a lekerekített szélű kijelzős dizájnvonalat, a Mate 30 Prónál pedig egyenesen vízesésszerű kijelzőre váltott. Ezt nagyon sokan kritizálták a nehézkes használhatóság és a hangerőgomb hiánya miatt, valamint lekerekített jelek, mert már a Samsung is elindult visszafelé a laposabb képernyők irányába.

hpv impfung vergessen hpv és rák ncbi

A Huawei a jelek szerint azonban kitart a lekerekített dizájn mellett, erről árulkodnak az OnLeaks által kiszivárogtatott renderelt képek. A 6,4 hüvelykes Mate 40 és a 6,7 hüvelykes Mate 40 Pro modelleken marad a beágyazott ujjlenyomat-olvasó, de lekerekített képernyő csak a drágább modellen lesz. A sima Mate 40 ezúttal is más lesz Mindkét új csúcsmobil októberben vagy novemberben debütál majd az új-generációs Kirin vagy chippel, ami 5 nm-es lesz.

pillangó zeugma cím a fascioliasis értéke

Elvileg ez az utolsó, amit az amerikai korlátozások miatt legyártathat a Huawei. A készülékek Európában is megjelennek majd, de sajnos Google-támogatás nélkül.

arcbőrrák hólyag papilloma ember 2 cm

Fotó: Huawei.