Furcsa paraziták. Furcsa állati paraziták


A 28 éves nő készített néhány képet a bizarr élőlényről és a fotókat feltöltötte az internetre, hátha valaki meg tudja neki mondani, hogy mi kerülhetett bele a konzervbe.

furcsa paraziták Szovjet rovarok

A válasz egészen meglepő volt, ugyanis Furcsa paraziták Hine, a londoni Natural History Museum szakembere megnézte a képeket és úgy gondolja, hogy a konzervben egy feldarabolt Cymothoa exigua, vagyis egy parazita rák volt. Forrás: Twitter. A kopoltyúnyílásokon hatol be a hal szájüregébe, első három pár lábával a nyelv tövéhez rögzíti magát, és addig szívja belőle a vért, amíg az teljesen el nem sorvad; ezután teljesen átveszi a nyelv funkcióját, és a hal táplálékának egy részét elfogyasztja.

furcsa paraziták egy ember féreghajtó után beteg

A Cymothoa exigua az egyetlen ismert parazita, amely képes átvenni egy szerv funkcióját. A képek a konzerv gyártójához is eljutottak.

furcsa paraziták humán papillomavírus

A cég azonnal elnézést kért a nőtől, és biztosították, hogy kárpótolják a kellemetlenségért, igaz ők azt állították, hogy egy magalopa rák és nem a parazita Cymothoa exigua feje került bele a konzervbe. Egyébként már máskor is előfordult, hogy a vevők az élősködő rákból is kaptak a megvásárolt hal mellé.

furcsa paraziták hpv impfung sinnvoll bei erwachsenen

Angliában közelmúltban egy 62 éves nyugdíjas is talált egy kifejlett Cymothoa exiguát egy furcsa paraziták vásárolt halfilében, előtte pedig Írországban, egy férfi is ugyanígy járt. Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!

furcsa paraziták a condyloma kezelése olcsó