Féreghajtó torpesun, Afrikai fehérhasú törpesün


Az afrikai fehérhasú számos színváltozatban fordul elő, hátuk lehet foltozott, fülük kisebb, mint az egyiptomi füles sünöknek.

féreghajtó torpesun 7 nap vastagbél méregtelenítő étrend

Hasonlóan az európai sünhöz ő is éjszakai vadász, elsősorban rovarevő. Természetes élőhelyén a hőmérséklet ritkán esik 20 °C alá, ennek megfelelően a hazai telet csak fűtött körülmények között viseli el.

Köszöntünk, Süngazdi!

Elhelyezés: A lakásban a sünit olyan helyre kell elhelyezni, mely nyugodt, mentes a huzattól és a közvetlen napfénytől. Az optimális hőmérséklet a fok. Általában 0,5 m2-es alapterületű lakhelyre van szüksége, persze minél nagyobb, annál jobb.

Ha kisebb alapterületű lakhellyel kell beérniük, akkor érdemes emelettel, futókerékkel gondoskodjunk róla, hogy elég lehetősége legyen a mozgásra.

Puffogó Afrikai törpesün tenyészet - G-Portál Torpesun feregtelenites Mielőtt beszereznénk egy Afrikai fehérhasú törpesünt A törpesünök átlagos élettartama fogságban év körül várható. A természetben nagy távokat képesek kocogással, és mászással megtenni a zsákmányállatok nyomában, és főként éjszaka aktívak. Alapvetően magányos állatok, a tartósan együtt tartott állatok esetében gyakran alakulnak ki verekedések. Kitartással és türelemmel egyes példányok kézhez szoktathatóak, torpesun feregtelenites tanulási és szociális készségeik valamivel fejletlenebbek a húsevőkhöz és rágcsálókhoz képest.

Táplálás: Természetes környezetükben rovarokat: lárvákat, petéket, kifejlett rovarokat, madarak tojásait, fiókáit, kisebb emlősöket fogyasztanak. A házi kedvencként tartott törpesün esetében fontos, hogy a táplálékuk változatos legyen, magas fehérje és alacsony zsírtartalmú, sun feregtelenites jobban utánozva a természetes táplálkozást. Kóstoltassunk meg bátran többféle eledelt a süninvel, rá fogunk jönni, hogy minden süninek más az ízlése.

  1. Afrikai fehérhasú törpesün | Vad Világ
  2. Afrikai fehér hasú törpesün - Kisemlős fajok Afrikai fehérhasú törpesün Afrikai fehérhasú törpesün Vad Világ Törpesüni higénia, féregtelenítés stb.

Sőt, az idő változtathat is az ízlésén. Mielőtt beszereznénk egy Afrikai fehérhasú törpesünt Törpesüni higénia, féregtelenítés stb.

Torpesun féregtelenites.

A hízásra hajlamos süniknél érdemes light tápot választani és esténként adagoljuk ki a napi adagját evőkanál. Ha a süni nem túlsúlyos, akkor a táp hpv fertőzés kezelésére vonatkozó irányelvek ott sun feregtelenites előtte a tálkában. A kiegészítő eleséget este érdemes a számára odaadni, egy sünire nagyjából két teáskanálnyi mennyiséget számolva.

A törpesün féregtelenítése (Sün wellness 3. rész)

A maradékot reggel vegyük ki és dobjuk ki. Törpesüni higénia, féregtelenítés stb.

féreghajtó torpesun férgek, ahogy hozom

A vitaminok miatt érdemes időnként kis mennyiségben, reszelve vagy apróra vágva gyümölcsöt belekeverni az eledelükbe. Mindig féreghajtó torpesun elegendő friss vize, lehetőleg önitatóban. Ajánlott a ml-es méret, ez akár egy hét végére is elegendő mennyiség.

Afrikai fehérhasú törpesün

Az eleséget tegyük nehéz tálkába, nehogy a sün kiborítsa. Ajánlott száraztáp márka például a Royal Canin. Facebook jelvény Igaz, ez a drágább kategóriába tartozik, de a sünik nagyon keveset esznek, nem érdemes spórolni rajta.

  • Minden, amit a kedvenceink helyes táplálásáról tudni kell Afrikai fehér hasú törpesün - Kisemlős fajok Afrikai fehér hasú törpesün Tenyészetünk bemutatkozás a Duna TV-ben!
  • Afrikai fehérhasú törpesün, Torpesun feregtelenites
  • Biztonságos bankkártyás fizetés Barionnal Mit is jelent a Barion?
  • Törpesün gondozása Féregtelenítés külső-belső parazitamentesítés A süniket javasolt kb.
  • Az afrikai fehérhasú számos színváltozatban fordul elő, hátuk lehet foltozott, fülük kisebb, mint az egyiptomi füles sünöknek.

Konzerv eledelek esetén is figyeljünk oda a minőségre. Fereg patkany A legtöbb tenyészetben már kipróbált, törpesün részére jól bevált, s így bátran ajánlható a Pfizer cég Stronghold nevű féreghajtó és élősködő mentesítő készítménye.

Mielőtt beszereznénk egy Afrikai fehérhasú törpesünt A törpesünök átlagos élettartama fogságban év körül várható.

A paraziták Nuxen kezelése Gyógyszerek a paraziták megelőzésére a testben Parazitamentesítés A sünök ápolásához hozzá tartozik féreghajtó torpesun rendszeres parazitamentesítés, amit legegyszerűbben spot-on cseppekkel tudtok megoldani.

Kiegészítésként a Vitakraft Süntápot is adhatjuk, de nem főeleségként!

Sündisznó féregtelenítés

Az élő eleség nagyon fontos a törpesün számára! Adhatunk lisztkukacot, gyászbogárlárvát, tücsköt, szopós egeret.

Egy-egy termék rendkívül hosszú időre elegendő, mert csak cseppet kell belőlük alkalmanként használni Féregtelenítés: A süniket javasolt három havonta féregteleníteni. Afrikai fehérhasú törpesün Ezt a Pfizer cég Stronghold nevű féreghajtó és féreghajtó torpesun mentesítő készítményével végezhetjük.

féreghajtó torpesun elmennek a szemölcsök a nyelven

Ebből egy cseppet kell cseppenteni a süni bőrére. Afrikai fehérhasú törpesün Vad Világ Törpesün gondozása Féregtelenítés külső-belső parazitamentesítés A süniket javasolt kb.

A legtöbb tenyészetben már kipróbált, törpesün részére jól bevált, s így bátran ajánlható a Pfizer cég Stronghold nevű féreghajtó és élősködő mentesítő készítménye. Ebből egy cseppet kell a süni bőrére cseppenteni.

Belfereg irtas Törpesün gondozása Tüskeböki Törpesün Tenyészet Húzzuk szét a tüskéket a fején a választéknál, és ide cseppentsünk!

Testhossza 12 — 23 centiméter, kifejlett tömege gramm. Ajánlott bejegyzések Maximális élettartama fogságban év. A sün tartáshoz szükséges felszereléseket megtekintheti a webshop sun feregtelenites.

féreghajtó torpesun hipotézis helmint