Fejlesztési ciklus


fejlesztési ciklus

PDCA-ciklus fejlesztési ciklus Döntés Az Európai Szociális Alapból származó magyarországi támogatások alig csökkennek A következő fejlesztési ciklusban is ezermilliárd forint érkezhet Az előző európai uniós fejlesztési ciklushoz hasonló nagyságú, vagyis akár ezermilliárd forintnyi támogatást is megítélhet az Európai Bizottság Magyarországnak a következő hétéves uniós fejlesztési időszakban az Emberierőforrás-fejlesztési operatív programok fejlesztési ciklus EFOP — mondta Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára egy konferencián.

Mint ismertette, az Európai Bizottság úgy döntött, hogy kisebb mértékben csökken a Magyarország által az Európai Szociális Alap támogatásaiból elérhető összeg.

fejlesztési ciklus

E támogatások az egészségügyet, az oktatást, a család- és ifjúságpolitikát, a szociális területet, a kulturális és sportfejlesztések egy részét érintik. A tagállamoknak még két fontos kérdésben meg kell állapodniuk: a pénzügyekről és a jogszabályi keretekről.

fejlesztési ciklus

Fegyveres lánc fejlesztési ciklus Vitályos Eszter felidézte, hogy az elmúlt fejlesztési ciklusban több mint magyarországi projekt kapott támogatást az Európai Szociális Alapból, összesen pályázaton. Az egyik ilyen kiemelt uniós projekt a felsőoktatásba való bekerülést és a bennmaradást célozta meg, 1,8 milliárd forintból — erről már Horváth Zita, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felsőoktatásért felelős államtitkára beszélt.

Döntés Az Európai Szociális Alapból származó magyarországi támogatások alig csökkennek A következő fejlesztési ciklusban is ezermilliárd forint érkezhet Az előző európai uniós fejlesztési ciklushoz hasonló nagyságú, vagyis akár ezermilliárd forintnyi támogatást is megítélhet az Európai Bizottság Magyarországnak a következő hétéves uniós fejlesztési időszakban az Emberierőforrás-fejlesztési operatív programok keretében EFOP — mondta Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára egy konferencián. Mint ismertette, az Európai Bizottság úgy döntött, hogy kisebb mértékben csökken a Magyarország által az Európai Szociális Alap támogatásaiból elérhető összeg.

Kiemelte, hogy a felsőoktatásban ma átlagosan 30 százalék feletti a lemorzsolódás. Az a cél — válaszolt a Világgazdaság kérdésére —, hogy az arány rövid időn belül 10 százalékkal fejlesztési ciklus — mondta.

fejlesztési ciklus

A teljes cikket a Világgazdaság pénteki számában olvashatja! Ön mit gondol erről? Mondja fejlesztési ciklus véleményét!

fejlesztési ciklus

Fejlesztési ciklus el is.